Za ljeto nam nisu potrebni debeli slojevi šminke koje će zagušiti pore, a i onu ljetnu blistavost koju u zimskim mjesecima pokušavamo stvoriti kozmetičkim preparatima. Sve što nam je potrebno su žive boje na noktima i usnama, zanosna koža i nježno sjenilo na kapcima. Upravo nas tako opuštenima ovo ljeto vidi i kozmetički brend Dior

Ovoga ljeta Dior je svoju make up kolekciju 'Electric Tropics' osmislio kao idealnu kombinaciju iskričavih boja i blistave kože egzotičnih ljepotica.

To će omogućiti nekoliko ključnih make up proizvoda laganih tekstura prilagođenih ljetnim vremenskim uvjetima. Prvi od njih je 'vodeno sjajilo' s polimer gelom koje usnama daje volumen, ali i sjaj jednak odbljesku sitnih kristalića.

S veselim bojama na usnama usklađeni su i nokti u fluorescentnim nijansama ružičaste i narančaste čija će vas imena 'Aloha' i 'Paradise' podsjetiti da i na gradskim ulicama možemo prizvati tropski kolorit.

Zdravom sjaju kože doprinijet će 'Healty Glow Summer Fluid' čija se vodenasta tekstura pretvara u puder koji ne začepljuje pore, ali prekriva nesavršenosti na koži.

>> Naglašene oči i nježen usne s potpisom Dior

>> 32 nijanse ruža posvećene Diorovim kreacijama

Za one koje više vole pudere u kamenu ten mogu usavršiti 'Healthy Glow Summer' puderom sačinjenom od četiri različite nijanse koje upijaju svjetlost te tak stvaraju zdravi sjaj.