Za ljeto nam nisu potrebni debeli slojevi šminke koje će zagušiti pore, a i onu ljetnu blistavost koju u zimskim mjesecima pokušavamo stvoriti kozmetičkim preparatima. Sve što nam je potrebno su žive boje na noktima i usnama, zanosna koža i nježno sjenilo na kapcima. Upravo nas tako opuštenima ovo ljeto vidi i kozmetički brend Dior

Ovoga ljeta Dior je svoju make up kolekciju 'Electric Tropics' osmislio kao idealnu kombinaciju iskričavih boja i blistave kože egzotičnih ljepotica.

To će omogućiti nekoliko ključnih make up proizvoda laganih tekstura prilagođenih ljetnim vremenskim uvjetima. Prvi od njih je 'vodeno sjajilo' s polimer gelom koje usnama daje volumen, ali i sjaj jednak odbljesku sitnih kristalića.

S veselim bojama na usnama usklađeni su i nokti u fluorescentnim nijansama ružičaste i narančaste čija će vas imena 'Aloha' i 'Paradise' podsjetiti da i na gradskim ulicama možemo prizvati tropski kolorit.

Zdravom sjaju kože doprinijet će 'Healty Glow Summer Fluid' čija se vodenasta tekstura pretvara u puder koji ne začepljuje pore, ali prekriva nesavršenosti na koži.

>> Naglašene oči i nježen usne s potpisom Dior

>> 32 nijanse ruža posvećene Diorovim kreacijama

Za one koje više vole pudere u kamenu ten mogu usavršiti 'Healthy Glow Summer' puderom sačinjenom od četiri različite nijanse koje upijaju svjetlost te tak stvaraju zdravi sjaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju