Omiljeni saveznici u ljepoti brojnih žena diljem svijeta su steznici koji u trenu opušteno tijelo pretvaraju u čvrstu i savršeno oblikovanu liniju. Prvi brend inovativnog rublja Spanx čije su steznik gaćice do sada prodane u preko 6 milijuna primjeraka ponudio je rješenje i za ljetne dane. Novi steznici hlade kožu, upijaju znoj i potpuno su nevidljivi što ih čini idealnima za nošenje ispod ljetnih haljina

Sara Blakely u 41. godini postala je najmlađa milijarderka kreiravši prve stezne hlačice i liniju donjeg rublja Spanx.

>>Kupaći 'steznik': Model koji obećava najpoželjniji oblik tijela

Popularnost inovativnog rublja ne čudi jer ono ima moć čarobnog štapića pa stišće trbuh i drži ga na mjestu, podiže stražnjicu i grudi te skriva celulit.

Skinny Britches steznici su koji hlade kožu, upijaju znoj i nemaju nijednog šava zbog čega su potpuno nevidljivi

Jedina mana obožavanog rublja posebno nepogodna tijekom ljetnih mjeseci bila je gustoća materijala ispod koje se tijelo znoji.

>>Svi mogu imati guzu kao Jessica Alba

No poznati brend napravio je korak dalje te pomoću inovativnih tehnologija osmislio liniju Skinny Britches - steznike koji hlade kožu i upijaju znoj te nemaju nijednog vanjskog šava zbog čega su potpuno nevidljivi.

Napravljeni su od pamučnih mikro vlakana koji dopuštaju koži da diše i najlonskih niti dovoljno čvrstih da obline drže na mjestu. Cijena Skinny Britches steznika kreće se od 240 do 1000 kuna i dostupni su putem web prodaje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju