Prošli ste tjedan upoznali 54-godišnju Ljubicu Ivšić, našu kandidatkinju za ekstremni make over. Ova odgajateljica pred našim se kamerama podvrgnula nizu estetskih zahvata no kako će teče njezina preobrazba i što će sve morati proći kako bi vratila vrijeme?

Stigao je dan o kojem je 54 godine stara odgajateljica dugo maštala. U klinici za estetsku kirurgiju Bagatin kandidatkinja će se uskoro podvrgnuti prethodno ugovorenim zahvatima na svom licu koji obuhvaćaju korekciju nosa i donjih kapaka, faceliftingu, liposukciji brade te kemijskom pilingu.

Operacija je započela liposukcijom vrata i podbratka, a slijedio je facelifting kojim je zategnuto Ljubičino opušteno i naborano lice.

Blefaroplastikom odnosno korekcija kapaka odstranjen joj je višak kože, a na kraju je obavljena dermoabrazija područja oko usta kojom su zaglađene sve sitne bore na licu odgajateljice iz Siska.

Nakon petnaestak dana oporavka makeover se nastavlja, a sljedeća destinacija bila je stomatološka ordinacija. No situacija je ozbiljnija nego što se mislilo, a doktorica se iznenadila stanjem u ustima svoje nove pacijentice.

>> Nova sezona makeovera: Ljubica će postati 10 godina mlađa

'Stanje u usnoj šupljini gospođe Ljubice je blago rečeno jako loše. Pacijentica je došla s velikim bolovima, sa starim nadomjescima rađeni starim tehnologijama i mislim da će tu biti jako, jako puno posla', izjavila je stomatologinja Maja Štimac.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju