Katarina Matić iz Obrezovine majka je dvoje djece i medicinska sestra koja unatoč sretnom privatnom životu priželjkuje za sebe veliku promjenu. Problemi sa zubima, nezadovoljstvo izgledom nosa i podočnjaci koji njezinom licu zadaju višak godina Katarina već dugo želi korigirati, a želja joj se napokon ispunila

Stručnjaci iz poliklinike za estetsku kirurgiju dr. Dinko i Tomica Bagatin zapčeli su Katarinin makeover korekcijom njezinog nosa. operaciju su zqapočeli rješavanjem koštavično hrskavične grbe, potom su suzili i oblikovali vršak nosa i na kraju napravili kontroliranu osteotomiju nosnih kosti.

>>Najbolji makeoveri: Kad obične djevojke postanu prave ljepotice

Nakon uspješno obavljene operacije uslijedio je oporavak od 20 dana nakon kojeg se Katarina povrgnula neinvazivnim tretmanima uljepšavanja.

>>Nevjerojatan makeover pomladio Ljerku i Tanju

Njezinu kožu trebalo je prije scega pripremiti na tretman filerima pomoću enizmatskog peelinga koji omekšava kožu i pomoću mikrodermoabrazije.

Nakon čega je uslijedilo popunjavanje podočnjaka sa preparatom na bazi hijaluronske kiseline. Hijaluronski fileri koriste se za trenutačno popunjavanje bora kao i davanje volumena na željenoj regiji lica. Tretman je bezbolan, a efekt će na Katarininom licu trajati nekoliko mjeseci.

Jos tjedan dana dijeli nas od Katarinina velikog finala, a kako će pak izgledati u svom punom sjaju, imat ćemo priliku vidjeti već naredne srijede.

Više u In Magazinu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju