Njezin radni dan započinje odlaskom u vrtić, a kako kažu njezini najmiliji ona je pouzdana , dobra, srdačna i puna ljubavi. Riječ je o prvoj kandidatkinji koja će otvoriti novu sezonu makeovera

Ljubica Ivšić je odgajateljica iz Siska koja uz svoje dnevne obveze uživa u glazbi. Cijeloga života Ljubica je bila vitka no baš poput velikog broja žena i ona je vodila bitke s kilogramima ali uz vježbu i disciplinu uspjela je ostati u najboljoj formi.

No mladost brzo prođe, a ulaskom u treće desetljeće života počela je primjećivati prve bore koje su svake godine postajale sve uočljivije.

No glavni razlog zašto se Ljubica odlučila prijaviti na makeover bili su njezini zubi. Problemi sa zubima započeli su dosta rano no nakon što se odlučila staviti navlake njezina situacija se dodatno pogoršala. U osmjeh je uložila svoju cijelu ušteđevinu no rezultati nisu ispali onakvima kakvima se nadala.

>> Makeover: Od zapuštene bake do zgodne žene

>> Makeover: Obična djevojka postala zavodnica

No svim njezinim mukama će uskoro doći kraj jer upravo je ona nova kandidatkinja ekstremnog makeovera nakon kojeg će Ljubičin život krenuti na bolje.

Prvi korak preobrazbe io je posjet poliklinici za estetsku kirurgiju. Tomica i Dinko Bagatin estetski su kirurzi koji će Ljubici ispuniti sve želje. Nakon što ugovori termin i obavi potrebne operacije lice naše kandidatkinje biti će pomlađeno za barem 10 godina.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju