Knjigovotkinja Nevenka iz Donjeg Koncovčaka u ordinaciji estetskog kirurga podvrgnula se korekciji nosa koja je uključivala i transplantaciju hrskavice s uha, zahvat na gornjim kapcima te ugradnji implantatskih umetaka u grudi

Stručnjaci iz poliklinike Bagatin Nevenku su podvrgnuli zahvatu podizanja i povećanja grudiju. Povećanje grudi estetska je kirurška tehnika kojom se osobi omogućuje poboljšati veličina i oblik tkiva grudi putem umetanja implantata. U Nevenkkinu slučaju grudi će se prvo podignuti, a onda i popuniti radi željenog volumena.

>> Makeover koji će vas sigurno oduševiti

Uslijedila je korekcija gornjih kapaka. Blefaroplastika spada u gotovo rurtinske estetske zahvate, pojašnjavaju dr. Tomica i Dinko Bagatin i obično se izvodi pod lokalnom anestezijom. Suvišak kože i masnog tkiva precizno se odstranjuje prema izmjerenom i ucrtanom obliku, a krajnji rezultat pomlađeni je izgled tog područja.

Korekcija nosa kojoj se Nevenka također podvrgnula spada u najčešće zahvate u estetskoj kirurgiji. Samo u SAD-u izvrši ih se oko 100 000, a u Hrvatskoj više od 1000 godišnje.

Dva tjedna nakon zahvata nastavlja se Nevenkina preobrazba. Sljedeći korak odlazak je u dentalni centar Štimac. Nakon izbjeljivanja, Nevenka je dobila keramičke ljuskice i savršeni zubni niz.

Na pola smo puta Nevenkine estremne preobrazbe. A kako li će ona završiti, ne propustite pogledati već iduće srijede u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju