Još jedan makeover je uspješno došao do samoga kraja, a zahvaljujući brojnim estetskim zahvatima umirovljenica Katica izgleda fantastično. Nakon 10 operacija dobila je ono o čemu je oduvijek sanjala. Novi izgled s kojim je i više nego zadovoljna

Mjesec dana nakon što se u klinici za estetsku kirurgiju podvrgnula brojnim estetskim zahvatima preobtazba 58 godina stare Katice se nastavlja. Hrabra umirovljenica mora još jednom pod nož, ovoga puta kako bi korigirala gornje kapke koji su opušteni i odaju njezine godine.

Korekcijom gornjih kapaka kirurzi će Katici odstraniti višak kože i masnog tkiva čime će otvoriti njezin pogled i pomladiti je barem za desetak godina. Uslijedila je korekcija usnica kao i popunjavanje lica vlastitim masnim tkivom.

Nakon što se oporavila Katica se podvrgnula još jednom revolucionarnom tretmanu ljepote. Uz pomoć hijaluronskih injekcija njezino lice će postati glatko, bez dubokih bora oko nosa i usana.

Makeover se nastavlja , ali ovoga puta kod modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović koja je Katici pripremila elegantnu crnu haljinu koja će istaknuti njezinu novu liniju.

S obzirom da se potužila kako ima problema s vidom Katica je posjetila i očnu kliniku gdje će uz pomoć laserskog uklanjanja dioptrijskoj traje svega nekoliko minuta Katica ponovno vidjeti bez korištenja naočala.

Nakon što je prije tjedan dana ostavila otisak svoga zubala novi porculanski nadomjesci su gotovi što će Katici vratiti blistav i besprijekoran osmjeh.

>> Deset plastičnih operacija za novi život umirovljenice iz Zagreba

>> Može li makeover izbrisati ružna sjećanja?

Makeover se bliži kraju, a kao posljednja stanica je studio ljepote gdje će naša kandidatkinja dobiti novu frizuru i elegantan make-up.

Nakon bolnog i dugog oporavka od čak 10 operacija Katica je dobila potpuno novi izgled. Nevjerojatna preobrazba se isplatila, a obična i pomalo zapuštena umirovljenica je postala lijepa žena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju