Nastavili smo s preobrazbom 38 godina stare knjigovođe Nevenke. Naša je kandidatkinja dobila nove zube, ali i novo lice bez bora koje ju je pretvorilo u pravu ljepoticu

Nastavili smo s preobrazbom 38 godina stare knjigovođe Nevenke. S obzirom da je prošloga tjedna u dentalnom centru Šimac ostavila digitalni otisak svoga zubala vrijeme je za ugradnju navlaka i novih porculanskih ljuskica.

'U slučajevima kao kod Nevenke dvije su opcije, nošenje aparatića tijekom dvije godine ili pak modernija , ugradnja ljuskica. Riječ je o savršenom protetskom nadomjestku koji je bezbolan, siguran i estetski izvanredan način za korekciju zubi', izjavio je doktor Filip Štimac.

Vrijeme je za još jedan posjet klinici za estetsku kirurgiju gdje će se Nevenka dodatno podvrgnuti neinvazivnim tretmanima pomlađivanja kao što je face up tretman lica.

Ova metoda pomlađivanja vrsta je blagog mehaničkog pilinga. Djeluje pomoću mikromasaže i stimulira proizvodnju kolagena koja naposljetku rezultira mladolikim i zategnutim izgledom lica.

No lice gospođe Nevenke dodatno će biti oblikovano i punjačima na bazi hijaluronske kiseline koji će ukloniti i najizraženije bore.

Nakon posljednjih estetskih tretmana vrijeme je za finalne korake makeovera, a to su elegantna garderoba, šminka i frizura koji će Nevenku pretvoriti u pravu ljepoticu.

Tijekom svoje preobrazbe Nevenka se podvrgnula korekciji nosa koja je uključivala i transplantaciju hrskavice s uha, zahvatu na gornjim kapcima te ugradnji umetaka u grudi. Lice joj je zaglađeno uz pomoć injekcija hijaluronske kiseline, a ten dodatno osvježen face up tretmanom.

>> Makeover: Nove grudi, podignuti kapci i prekrasan osmijeh

>> Makeover koji će vas sigurno oduševiti

Za savršeni osmjeh ugrađene su joj porculanske navlake i ljuskice, a naposljetku smo našoj kandidatkinji u potpunosti promijenili i stajling.

Došao je i taj trenutak koji su svi iščekivali, a rezultat je nevjerojatan. Nevenka je dobila potpuno novo lice koje ju je pomladilo i pretvorilo u pravu ljepoticu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju