Nakon posjeta Velikoj Britaniji prilikom kojeg se prva dama Michelle Obama susrela s novopečenom princezom Catherine Middleton te u haljinama Toma Forda i Ralpha Laurena pokazala svoja najatraktivnija izdanja, u Bijeloj kući je ugostila njemačku kancelarku Angelu Merkel. Za tu je prigodu odjenula bijelu haljinu bez rukava koja je naglasile njezine bicepse na koje je itekako ponosna te ponovno pokazala kako odabirom odjeće uistinu zaslužuje titulu prve dame stila

Michelle Obama je svoje povjerenje ponovno pokazala dizajneru Naeem Khanu te odjenula njegovu haljinu s V izrezom u boji slonovače posutu nježnim perlicama.

>> Michelle Obama: Baš poput kraljice!

>> Najatraktivnije izdanje Michelle Obame

Haljinu ovog dizajnera Michelle je nosila i 2009. prilikom susreta s indijskim ministrom vanjskih poslova u Washingtonu. Ta kombinacija je proglašena jednom od njezinih najboljih modnih izričaja. Moda koju stvara Naeem Khan je vesela moda i odlično pristaje osobnosti prve dame. Haljina bez rukava je pun pogodak za modno osviještenu Michelle koja je na radost mnogih u prvi plan ponovno stavila svoje slavne bicepse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju