Da se i političarke mogu pohvaliti ženstvenošću i elegancijom dokazala je Milanka Opačić koja je zastupničku klupu nakratko zamijenila modnom pistom te postala prava zvijezda

U muzeju Mimara održana je humanitarna revija na kojoj su glavne zvijezde bile brojne osobe iz javnog života, od dizajnera, glazbenika pa sve do političara, a svi su se okupili s jednim ciljem - prikupljanjem novca za kupnju aparata za jednokratno zračenje za pomoć svim ženama oboljelima od raka dojke.

>> Političarka kojoj čipka i korzet nisu strani

Zavodljiva haljina Matije Vujice je prije samo mjesec dana krasila tijelo pjevačice Severine

Među poznatim licima nisu se najviše isticale glumice i pjevačice već vjerovali ili ne političarke. Centralno događanje bila je modna revija na kojoj je zablistala Milanka Opačić.

>> Tko je najseksepilnija političarka na svijetu?

Lijepa političarka se tako poput prave manekenke prošetala pistom u haljini koja ostavlja bez daha. Uska čipkasta toaleta dugih rukava naglasila je ženstvenu siluetu lijepe političarke koja je s osmjehom na licu odradila posao kao profesionalka.

No zavodljiva haljina Matije Vujice ima puno zanimljiviju priču jer samo mjesec dana prije ona je krasila tijelo najseksepilnije pjevačice Severine koja ju je odabrala za snimanje reklame.

Iako na vitkoj zvijezdi sve savršeno pristaje moramo priznati kako je u ovoj priči prava pobjednica ipak Milanka čija uje ženstvenost i elegancija u ovoj kreaciji doista dosegla vrhunac.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju