Zvijezda iz redova anđelica Miranda Kerr često se nameće modnim izborima u kojima je naglašena elegancija i ženstvenost. U takvom duetu pripite koktel haljine i vrtoglavih štikli prošetala je njujorškim ulicama i asfalt pretvorila u trenutak blizak svakoj raskošnoj modnoj pisti po kojoj defiliraju inspiracije za savršen stil


Bivša iz redova najpoznatijih anđelica brenda Victoria's Secret, Miranda Kerr spektakularne nastupe na najglamuroznijoj pisti za donje rublje zamijenila je ulogom zaštitnog lica za brojne kampanje sportske odjeće i high street brendova.

>>7 ključnih komada odjeće uz koje poslovno neće biti dosadno

Poznata Australka osim na jumbo plakatima diljem svijeta pažnju plijeni u svakodnevnim izlascima u javnost. Besprijekorno tijelo rado ističe damskim krojevima čija elegancija mami na kopiranje.

Njujorške ulice vitka brineta na trenutak je pretvorila u modnu pistu defilirajući u modnoj kombinaciji s visokim faktorom ženstvenosti za šro je bila zaslužna koktel haljina cvjetnog uzorka upotpunjena vječnim salonkama vrtoglave potpetice i crnim balonerom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju