U Las Vegasu je okrunjena nova Miss USA. Titulu i krunu je ponijela ljepotica libanonskog podrijetla, 24-godišnja Rima Fakih koaj je svojom ljepotom i šarmom te simpatičnim spoticanjem na haljinu osvojila žiri

Američka ljepotica arapskog porijekla osvojila je titulu Miss Sjedinjenih Američkih Država.  Natjecanje je održano u Las Vegasu, a 24-godišnjakinja iz Michigana je izabrana za najljepšu između 50 natjecateljica tog prestižnog natjecanja u ljepoti.

Usprkos tome što se spotaknula na haljinu i umalo pala na pozornici, Rima je svojom ljepotom i šarmom osvojila članove žirija kojima se zajedno s ostalim natjecateljicama predstavila u tri kategorije: kupaćim kostimima, večernjim haljinama i odgovarajući na njihova pitanja.

>> Pogledajte ljepotice u seksi pozama koje se bore za Miss Amerike

Odlučna djevojka je žiriju dala do znanja kako smatra da bi zdravstveno osiguranje trebalo pokrivati kontracepcijske pilule.

Nova misica je izjavila kako je zbog velikih troškova koje su zahtijevale pripreme za natjecanje u ljepoti morala prodati svoj auto, no titula joj je donijela stan u New Yorku, godišnju plaću koju će primati kao Miss Amerike te razne kozmetičke usluge.

Za prvu pratilju je odabrana Miss Oklahome, Morgan Elizabeth Woolard, a laskavo treće mjesto je pripalo Miss Virginie, Samanthi Casey.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju