Nova miss SAD-a je 23 godine stara miss države New York, Mallory Hagan. Žiri je osim svojim plesnim talentom i osvještenim odgovorima o miru u školama, osupnula i tijelom daleko od anoreksičnih i fotošopiranih slika iz modnih magazina

Za razliku od Sandre Bullock u filmu 'Cura na zadatku' kojeg smo nedavno gledali na Nova TV, a čiji nastavak 'Cura na zadatku 2' možete gledati na OYO nova miss SAD-a nije za strože kazne kršiteljima uvjetne, ali je itekako osvještena po pitanju oružja.

>> Misice u kupaćim kostimima Fani Stipković

Na pitanje jesu li rješenje na sve češće oružano nasilje u školama odgovor naoružani čuvari, lijepa plavuša je odgovorila kako nasilje nikako nije pravi odgovor u borbi protiv nasilja.

>> Ovako izgleda zdravi model za donje rublje!

Miss New Yorka žiri je osim tim odgovorom oduševila i dijelom natjecanja u bikiniju koji joj je uz demonstriranje stepanja u kategoriji talenta donio uvjerljivu pobjedu.

Čvrsti trbušni mišići te čvrsta bedra poput onih koji su šetali pistama u 80-ima odaju sliku zdrave djevojke koja se bavi fizičkom aktivnošću, ali ne i gladovanjem.

>> Još jedan anoreksičan model šokirao izgledom

Manekenka njezinih proporcija sigurno neće prošetati pariškim ili milanskim tjednom mode, premda je upravo ovakav ideal ljepote ne samo ženstveniji već i dostižniji za sve djevojke čija se građa ne može 'pomiriti' s dječačkim proporcijama.

Mallory Hagan je pobijedila u ogromnoj konkurenciji od 13,000 natjecateljica među kojima su po prvi puta bile i djevojke koje boluju od autizma i Tourettovog sindroma.

Osvojenu stipendiju od 50,000 dolara namjerava potrošiti na studiranje marketinga i oglašavanja usmjernog prema industriji kozmetike i parfema.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju