Fantastičnom modnom poslasticom završio je najveći ljetni modni događaj Fashion.hr cruise collection koji se održao u jedinstvenom ambijentu plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču

U cruise kolekcijama Marine Design, Aleksandra Žarevca, Aleksandre Dojčinović za Opel i Ivane Barač uživala su i brojna poznata lica. Kolekcije su iz prvih redova pogledali  Kristina Bradač, Borut Mihalić, Ivana Delač Đolo, Saša Kopljar, Duško Modrinić, Petra Dugandžić te dizajneri Ivica Skoko, Martina Felja i Ogi Antunac.

>> Fashion.hr Cruise Collection: Komadi za tople ljetne večeri

Večer je otvorila Marina Design prikazavši izvrsnu debitantsku cruise kolekciju prilagođenu ljetu, ležernu i transparentnu. Kolekcijom prevladava jedna boja i čist kolorit kojim se naglasila sama forma, a jednostavnim modelima pročišćenih linija potvrdila je da je manje više.

U sklopu platforme LIFT by Perwoll svoju premijernu kolekciju prikazao je mladi Aleksandar Žarevac. Riječ je o kolekciji koja se nadovezuje na njegovu posljednju reviju, a sastoji se od haljina, kombinezona i retro badića. Modeli naglašavaju ženstvenost i jednostavnost, ali ovaj put korišteni su lagani i prozračni uz dodatak zelene boje i krojeva koji prate liniju tijela.

Aleksandra Dojčinović predstavila je kolekciju Lei Lou za Opel. Prepoznatljivi Lei Lou krojevi s volanima u ovoj su kolekciji predstavljeni u bež i jarkim nijansama. Zahvaljujući 'it' cvijetnom uzorku koji je upotpunio kolorit, ovi su ljetni komadi lako nosivi kako u dnevnim, tako i u večernjim prilikama.

Posljednju večer Fashion.hr cruisea zatvorila je dubrovačka dizajnerica Ivana Barač minimalističkom kolekcijom kojom je dominirala crna boja. Dosljedna komplimentiranju ženskog tijela, predstavila je kolekciju kojom naglašava siluetu, vodeći se idejom žene kao heroine 21. stoljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju