Katica Modrić je u mirovini, a radni vijek je provela vozeći tramvaj. Na zalasku petog desetljeća živi i uživa u svojoj obitelji. Zagrepčanka vedrog duha nikada nije pazila na svoj izgled, a ideja da ga promjeni sada svidjela joj se

Katica je još u mladosti često gubila pa vračala kilograme, a stvari su se pogoršale nakon prve trudnoće kada su joj se opustile grudi i izgubile oblik. Nastanku masnih naslaga pridonio je i posao te manjak tjelesne aktivnosti. Kad je prešla četrdesetu pojavile su se bore i promjene na licu, a višak kilograma je sve više utjecao na njezin ljubavni život.

Kandidakinja se s osmijehom uputila u polikliniku Bagatin gdje će se pokušati riješiti sjećanja koja su joj obilježila život.

>> Makeover: Obična djevojka postala zavodnica

Dr. Dinko Bagatin, abdominalni i opći kirurg je odlučio odstraniti višak masnog tkiva, dok će maksilofacijalni kirurg dr. Tomica Bagatin zategnuti lice i ukloniti višak masnog tkiva u području vrata.

Prije odlaska na zahvate Katica mora izgubiti kilograme, a to će učiniti u teretani. Kilaža od 116 kilograma za nju je jednostavno previše. Kako bi izgubila višak kilograma pomoći će joj osobni trener Robert Miličić. Uz teretanu Katica će biti podvrgnuta tretmanima kavitacije koji će joj pomoći da izgubi kilograme i zategne kožu tijela.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju