Sunčane naočale osim što čuvaju naše oči od štetnog sunčevog zračenja imaju vrlo značajnu ulogu i u modnom svijetu. Ovaj modni dodatak od pamtivijeka obožavaju svi, kako muškarci tako i žene, no za razliku od davnih vremena kada je izbor bio vrlo mali, danas ih možemo pronaći u svim oblicima, ali i cijenama

Trenutno jedne od najskupljih sunčanih naočala na tržištu one su s potpisom Giorgio Armani

Najpopularniji model i ovogodišnji must have svakako su pilotske naočale kakve je prvi lansirao Ray Ban, napravljen od metalnih i plastičnih okvira u svim bojama, popularni wayfarer model koji je obilježio osamdesete te glomazni okrugli i mačkasti okviri koji sežu u nešto dalju prošlost.

>> 3 stila sunčanih naočala koji će obilježiti sezonu

No, skladu s velikim promjenama koje diktiraju svjetski modni divovi mijenjaju se i cijene koje svake godine postaju sve više, posebno kada su u pitanju popularni modeli.

>> 3 vrste trendi uzoraka za najljepšu modnu igru

Tako su trenutno jedne od najskupljih naočala na tržištu one s potpisom Giorgio Armani.

Želite li postati ponosna vlasnica modela pilotskih naočala prozirnog plastičnog okvira i zelenih leća morati ćete izdvojiti oko 6.300 kuna.

Slična cijena nalazi se i na etiketi elegantnog modela ukrašenog svjetlucavim ljuskicama i kristalima koji podsjećaju na stakalca promatrana kroz kaleidoskop.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju