Nakon popularnosti pametnih haljina, koje su igrom spretno raspoređenih boja na tijelima stvarale prividnu najsavršeniju figuru pješčanog sata, na red je došao kroj koji poput Photoshop štapića po potrebi obline smanjuje ili ih povećava. Haljina koja će usukati svaki trbuh, a bokove i grudi pojačati popularna je među mršavicama i vlasnicama najraskošnijih oblina

Revolucija optičke iluzije u modi koja oblikuje poželjnu najsavršeniju siluetu pješčanog sata započela je pametnim haljinama. Igra s više boja stilska je filozofija na kroju koji posve bezbolno sužava struk, povećava grudi i naglašava bokove.

>>Pametne haljine od 100 do 1.100 kuna

No bilo je samo pitanje vremena kada će modni mađioničari otići korak dalje i razraditi savršeniju haljinu. Učinio je to Karl Lagerfeld u kolekciji za proljeće/ ljeto 2014. Njegova pametna haljina ne poigrava se s bojama nego s krojem koji je osmišljen kao prividni dvodijelni kompletić topa i suknje pri čemu je struk obgrljen uskim pripitim materijalom.

Trik koji se pri tomu stvara je usukani struk i naglašeni ženstveni bokovi. Najbezbolniju liposukciju pametan kroj stvara na tijelima vlasnica raskošnih oblina kao što je Kim Kardashian, dok na tijelima mršavica prividno obline čini većima.

Haljine popularnog kroja do sada su prošetale Kim Kardashian, RihannaKeira Knightley.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju