Naomi Campbell i 'Dolce&Gabbana' nedavno su proslavili 25 godina manekenkinog mega uspješnog rada u modnom biznisu. Njihova suradnja traje gotovo jednako dugo, a posljednja u nizu jest kampanja za novu kolekciju sunčanih naočala u kojoj je Crna pantera na neobrađenim fotografijama jednako savršena kao i onima obrađenima u Photoshopu

Četrdesetogodišnja Naomi Campbell za svoju je 25. godišnjicu modnog staža od dvojca 'Dolce&Gabbana' na poklon dobila posebnu ediciju majica dizajniranih samo za nju.

Takav dar i ne iznenađuje s obzirom da su manekenka i sinonim za talijanski glamur surađivali gotovo jednako dugo stvarajući pri tome impresivne modne kampanje u kojima su jednako briljirale modne ideje, ali i izgled Crne pantere.

To potvrđuje i kampanja za novu kolekciju sunčanih naočala 'Animalier' obilježenu šarenim animal printom. Naomine fotografije na kojima u korzetu crvenog životinjskog uzorka predstavlja sunčane naočale djeluju kao vizija iz ljetovališta u kojem vruće dane provode samo najljepše žene svijeta.

No, one za razliku od sličnih kampanja nisu prošle brutalnu Photoshop torturu.

>> VIDEO: Naomi Campbell kao crna kraljica

>> VIDEO: Još jedan modni Photoshop propust

Digitalno netaknute fotografije snimljene za vrijeme priprema za fotossesion jasno daju do znanja da Crna pantera za stvarno još uvijek izgleda bombastično.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju