U Zagrebu je premijerno prikazan slovensko-hrvatski film 'Laku noć, gospođice' nagrađen s 4 zlatne Arene na 58. Pula Film Festivalu. Među prvima koji su imali priliku pogledati film u kinima našla se i mlada glumica Nataša Janjić koja je za opušteno uživanje u kino dvorani odabrala duet minice i senzualnih hulahopki



Mlada glumica Nataša Janjić kraj 2013. godine pamtit će po oproštaju s kazališnim daskama matične kuće Gavella, ali i početku snimanja filma u Crnog Gori gdje trenutno provodi najviše vremena. Kratku stanku između snimanja crvenokosa Splićanka iskoristila je za dolazak u Zagreb gdje je u pratnji supruga Joška Lokasa pratila kino premijeru slovensko-hrvatskog filma 'Laku noć, gospođice'.

>>Hulahopke bez prstiju: Novitet uz koji će noge izgledati kao fotošopirane

Za opušteno uživanje ispred velikog platna Nataša je odabrala komotnu i privlačnu kombinaciju sivog džempera, crne minice i visokih kožnatih čizama. Za dozu senzualnosti bile su zaslužne trendi hulahopke s gornjim prozirnim dijelom i gustim tkanjem od sredine bedara, modela u kojem često susrećemo i holivudske zvijezde.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju