Vječnim i neodoljivim mirisima, ruževima koji ostaju na usnama i nakon strastvenog poljupca i bezvremenskim torbicama pridružili su se i okviri za naočale. Sve s potpisom vječnog Chanela je jednostavno neodoljivo!

Dioptrijske i sunčane okvire Chanelove linije Bouton odlikuje profinjenost i bezvremenska elegancija, baš kao i parfem Chanel 5 koji je sinonim za eleganciju i ženstvenost.

>> VIDEO: Chanel dovodi novog muškarca kojeg ćemo obožavati

Božićni blagdani kao razdoblje darivanja i dobre volje prepoznao je i Optički centar Bilić Vision koji svim pripadnicama ljepšeg spola koje svoje lice ukrase Bouton okvirima daruje bočicu vječno prestižnog parfema Chanel 5.

Hvala ti Coco!

Ideje Coco Chanel osim što su i danas svježe i spremne za svakodnevni život možemo i zahvaliti što je svojedobno izvukla ženska tijela iz korzeta te ih odjenula u komotnu odjeću kojom su se do tada mogli služiti samo muškarci, a stvorila je i malu crnu haljinu koja žene 'spašava' u svakom trenutku.

Coco Chanel jedan je od modnih autoriteta čiju nepogrešivost nitko nije usudio dovesti u pitanje. Do sada. Hrabri kritičar koji se to odvažio napraviti je modni velikan čiju veličinu potvrđuje i njegova modna titula Kaiser Karl. Riječ je naravno o Karlu Lagerfeldu.

>> Karl Lagerfeld oprao Coco Chanel


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju