Beyonce je ponovno u akciji. Unatoč najavama o odlasku sa scene, iznenadila je medije i pojavila se na neobičnim fotografijama za svoju jesensku modnu kolekciju Dereon. Za sve stilove otvorena Beyonce, prekrila je svoje tijelo tetovažama i pokazala svoju nepoznatu rokersku stranu

Iako je u siječnju ove godine najavljivala svoje privrmeno povlačenje sa scene, napuniti baterije i posvetiti se privatnom životu, Beyonce je ponovno u akciji i to u sasvim novom izdanju.

Osim nedavne najave izlaska njezinog novog singla 'Why Don't You Love Me', atraktivna pjevačica odlučila je napraviti upečatljivu kampanju za najnoviju jesensku kolekciju vlastite linije odjeće Dereon.

 

Beyonce je za potrebe snimanja prekrila svoje tijelo tetovažama, a zanimljivi stajling kojeg je složila uz pomoć svoje majke Tine Knowles, opisala je kao rokersko futurističko izdanje s elementima šezdesetih godina.

>> Beyonce, kakve su ovo štikle?

>> VIDEO: Beyonce kao gipka kradljivica

Dereon jesensku modnu kolekciju čine štucne s različitim uzorcima, svilene bajkerske tajice s zakovicama te vruće hlačice visokog struka.

Dvadesetosmogodišnja ljepotica je za ovu prigodu promijenila boju kose te frizuru platinasto palve boje prilagodila bikerskom šiku.

Uz tetovaže po cijelom tijelu, kožu, zakovice, u punk izdanju Beyonce se transformirala gotovo do neprepoznatljivosti. Koliko se uspjela umiliti djevojkama usmjerenima na istinsku pop kulturu ne znamo, ali smo sigurni da bi se ovog neuvjerljivog imidža ipak trebala okaniti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju