Koliko god bile hrabre, mnoge žene u nastojanju da zaustave starenje odustanu od te namjere kada shvate kako za taj pothvat moraju pod nož. No što bi se dogodilo kada bi vam netko ponudio nekiruršku alternativu za zatezanje lica? Odgovor se krije u Mezoterapiji koju je isprobala i Nikolina Pišek

Mezoterapija je takozvani koktel vitamina te je jedina neinvazivna terapija za zatezanje lica, i ravnanje bor. Primjenjuje se putem mikro injekcija, a djeluje samo ondje gdje je potrebno i nema popratnih negativnih pojava.

>> Kako do savršenih obrva 365 dana u godini?

To je vrlo sigurna metoda koja se ne može uspoređivati s estetskom kirurgijom jer je riječ o medicinskom pristupu koji ako se redovito koristi može imati vrhunske rezultate.

>> Uštrcavanjem krvi do vječne mladosti!

Ovakvom načinu održavanja ljepote i mladosti nisu mogli odoljeti svjetski trendseteri koji ovaj takozvani serum mladosti koriste redovito, odnosno barem jednom u dva mjeseca.

Njima se pridružila i Nikolina Pišek koja iako besprijekornog tena i lica želi preduhitriti zub vremena te zadržati ljepotu i svježinu kojom zrači.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju