Nina Badrić je u jednostavnoj proljetnoj kombinaciji i omiljenom ženskom odjevnom predmetu, trapericama predstavila globalno natjecanje mladih studenata dizajna u organizaciji Triumph International

Nina Badrić je i novo zaštitno lice Triumph-ove nove 'Shape Sensation' kolekcije za proljeće/ljeto 2011. Svi koji tragaju za ljepšom linijom, bit će očarani s tri visoko inovativne I zadivljujuće serije koje imaju svoj debi ove sezone u Triumph-ovoj novoj, nevjerojatnoj kolekciji.

>> Nina Badrić u bijelim halterima otkrila svoj seksepil

>> Nina Badrić: U vezi s oženjenim nema sreće!

Ovaj koncept donjeg rublja rješenje je sezone za modno oblikovanje bez mane i na najprivlačniji mogući način.

Globalno natjecanje mladih studenata dizajna u organizaciji Triumph International ove se godine po prvi puta održava i u Hrvatskoj, a mladi dizajneri iz 37 zemalja prijavljeni na natječaj pokazat će vlastitu inspiraciju teme ‘125 godina Slavljenja Žena.'

U suradnji sa Tekstilno-tehnološkim fakultetom izabrano je 17 mladih studenata, finalista TIA Hrvatske.

Na nacionalnom natjecanju koje će se 5. travnja održati u Arena centru, finalisti će predstaviti svoje interpretacije donjeg rublja na temu '125 Godina Slavljenja Žena'. 37 pobjednika, predstavnika svih zemalja sudionika, nastavit će natjecanje na međunarodnom finalu u Berlinu i to na na spektakularnom showu koji se održava u večeri otvaranja Berlinskog Fashion Week-a u srpnju.

Glasači iz cijelog svijeta mogu vidjeti i glasati za svoje finaliste te najbolje radove na www.triumph-inspiration-award.com.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju