Kožu moramo njegovati svakoga dana, stoga nam je potrebna prilagođena rutina posebice kada se radi o njezi masne i problematične kože. U tu svrhu laboratoriji Vichy pripremili su poseban paket proizvoda Normaderm kiss

Normaderm kiss  paket je proizvoda za potpunu rutinu koji uključuje njegu, čišćenje i prekrivanje, posebno za kožu sklonu nepravilnostima.

Značajke masne i problematične kože su pretjerano djelovanje lojnih žlijezda, lučenje sebuma, razmnožavanje bakterija i lokalne upale koje na koži često ostavljaju brazgotine.

Od ključnog je značaja prilagođena njega proizvodima koji poštuju potrebe kože, nježno je njeguju i ujedno uklanjaju uzroke problema. Kožu moramo njegovati svakoga dana, stoga nam je potrebna prilagođena rutina.

POTPUNA RUTINA PROTIV NEPRAVILNOSTI
Za uklanjanje kožnih nepravilnosti moramo redovito koristiti prilagođene proizvoda koji uključuju njegu, čišćenje i prekrivanje.

Laboratoriji Vichy su pripremili poseban paket proizvoda
Normaderm kiss koji uključuje:

- Normaderm Gel za dubinsko čišćenje kože koji je jedinstvena kombinacija pilinga i sredstva za smirivanje kože.
- Normaderm losion za čišćenje lica koji čisti kožu, teksturu čini glatkom i sužava pore.
- Normaderm Teint tekući puder protiv nepravilnosti koji ograničava razmnožavanje bakterija, regulira proces stanične obnove i djeluje keratolitički.
- Normaderm potpunu hidratantnu njegu za kožu sklonu nepravilnostima koja uklanja proširene pore, masni sjaj, crvenilo, madeže i neujednačenu put.

LINIJA NORMADERM
Linija proizvoda Normaderm uključuje proizvode za čišćenje kože (gel, tonik, micelarnu otopinu za čišćenje kože), njegu za lice (dnevnu i noćnu), aktivni koncentrat protiv bubuljica, korektor (olovku) za lokalno prekrivanje i isušivanje nepravilnosti te tekući puder Normaderm Teint protiv nepravilnosti.

POKLANJAMO PAKETE NORMADERM KISS
Paket Normaderm kiss možete dobiti besplatno u Vichy ljekarnama-partnerima ili na Facebooku ako odigrate zabavnu igricu TILT&KISS.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju