Heidi Klum je velika ljubiteljica modnih igara, a male promjene imidža joj nisu nikakav problem. Iako je već nekoliko puta nosila šiške nova frizura za ovu je ljepoticu pravo osvježenje. S obzirom da je krasi prekrasno lice raspuštena kosa ukrašena visokim, stepenastim šiškama do očiju, prošarana pramenovima u nekoliko nijansi maksimalno je istaknula njezinu ljepotu. Heidi je trendi frizurom uspjela čak i zasjeniti opasnu crvenu minicu začinjenu mrežastim čarapama i elegantnim štiklama koju je popularna manekenka odabrala za odlazak na posao

S obzirom na to da Heidi Klum krasi prekrasno lice raspuštena kosa ukrašena visokim, stepenastim šiškama do očiju, prošarana pramenovima u nekoliko nijansi maksimalno je istaknula njezinu ljepotu.

>> 'Mršave' traperice: Model stvoren za svaku čizmu

Heidi je trendi frizurom uspjela čak i zasjeniti opasnu crvenu minicu začinjenu mrežastim čarapama i elegantnim štiklama koju je popularna manekenka odabrala za odlazak na snimanje.

Želite li i vi isprobati trendi frizuru i lice ukrasiti šiškama savjet potražite u kratkom vodiću uz pomoć kojeg ćete ih moći odrezati i sami:

>> U 5 KORAKA ODREŽITE ŠIŠKE KAO PROFESIONALAC

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju