Odjeća možda ne čini čovjeka, ali zasigurno šalje određenu poruku. Vaša garderoba itekako može biti krivac što nemate previše uspjeha kod suprotnog spola. Vanjski izgled je nešto što prvo primjećujemo na drugima, pa je stoga i odjeća jedan od znakova koji privlači ili tjera u bijeg suprotni spol

Samo zamislite dva muškarca – jednog u elegantnom odijelu i jednog u kombinaciji od pet boja i nekoliko brojeva prevelikoj odjeći. Za kojim biste prije okrenuli glavu? Vaš stil oblačenja itekako djeluje na to hoće li vam ljudi prilaziti ili ne, jer odjećom puno govorite o sebi.

1. Boje koje govore 'ne prilazi'
Stroga siva i bež boja te ozbiljni, 'uredski' modeli odjeće, neka ostanu kombinacija samo za radno mjesto. Takva odjeća u slobodno vrijeme djeluje suviše ozbiljno i nepristupačno i šalje signal 'nezainteresirana za zabavu'.

2. Upadljiva obuća
Obuća s potpeticama je neosporivo najpopularnija, no za sve postoji granica. Osobito ona dobrog ukusa. Previše napadna obuća, neprilagođena mjestu i vremenu natjerat će muškarce u bijeg zbog dojma da ste previše opsjednuti izgledom, ali i iz razloga što ne bi htjeli osjetiti čudne poglede i podsmjehivanja drugih ako se pojave u vašem društvu.

>> 5 pogrešaka koje dodaju kilogarme i godine

>> Šarena moda koja nas čeka u hrvatskim dućanima

3. Previše upadljiva odjeća
Naglasiti dekolte ili otkriti noge može imati dvostruki učinak, ovisno o odjeći kojom to želite postići. Pretjerate li u jednom i drugom i za to odaberete suviše upadljivu odjeću koja previše otkriva, to može biti krajnje neukusno umjesto seksi. Također, izbjegavajte odjeću s previše detalja, boja i uzoraka, jer ćete u suprotnom uplašiti umjesto privući suprotni spol.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju