Za crveni tepih premijere filma 'The Truth About Emanuel' holivudska glumica Jessica Biel nije odabrala dizajnersku toaletu nego puno manje upečatljivu kombinaciju kožnate jakne i suknje A kroja. Ipak detalj koji joj je zajamčio pažnju bio je crni topić rezan iznad pupka koji je otkrio tek djelić gole kože, cropped top trend je osamdesetih kojemu zvijezde sve češće daju prednost čak i pred uvijek izazovnim izrezom dekoltea

Kratko rezani kroj majice poznat pod nazivom 'cropped top' trend je osamdesetih godina koji se vratio na velika vrata u ljetnoj sezoni. No kratko rezana majica iznad pupka koja trbušne mišiće stavlja u prvi plan nastavila je vladati i u zimskoj garderobi.

Cropped top savršen duet čini sa suknjom pencil kroja i hlačama visokog struka

>>Suknje pencil kroja: 8 zavodnica od 70 do 700 kuna

Vunene veste i dolčevite ,dosadašnji topli komadi zimske garderobe, dolaze u skraćenim krojevima koji otkrivaju djelić gole kože.

Vrlo izazovan detalj zvijezde uspješno koriste i u kombinacijama za crveni tepih dajući mu prednost pred krojevima koji u prvi plan stavljaju dekolte.

Holivudska glumica Jessica Biel baš poput svojih kolegica Jessice Albe i Diane Kruger trendi komad kombinira uz suknju otkrivajući tek djelić kože koji je u zimskim mjesecima sasvim dovoljan mamac pažnje.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju