Londonski tjedan mode koji će nakon Pariza i New Yorka pokazati što dizajneri predlažu za jesen/zimu 2011. u znaku je omiljene dizajnerice buduće princeze Kate Middleton

Nakon New Yorka modni svijet se preselio u London. Brand Issa iza kojeg se krije dizajnerica Daniela Helayel predstavio je modele za jesen/zimu, a kao adute izdvojio dvije modne veteranke, 46 godina stare bivše modele Andreu Dellal i Yasmin Le Bon.

Kolekcija je inspirirana sedamdesetima, a reviju je otvorila pjesma 'Young Hearts Run Free' i lepršave kreacije pune boja izrađene od podatnih i laganih materijala.

U kolekciji je ključni model duga crvena haljina s izrezom kakav ima i najtraženija haljina u Velikoj Britaniji kakvu je nosila Kate Middleton kada su ona i princ William objavili zaruke.

>> Kate Middleton gubi kilograme zbog vjenčanja

>> Procurila prava istina o haljini Kate Middleton

Nakon revije koja je izazvala veliku znatiželju novinara dizajnerica Daniela Helayel je okupljenima priznala kako bi bila presretna kada bi Kate odabrala baš nju da ju oblači do kraja života, no nije htjela odati informaciju hoće li dizajnirati vjenčanicu za buduću princezu. 'Ona zna što joj pristaje', rekla je Helayel i tako ostavila tajnu skrivenom.

Na tjednu mode u Londonu koji je započeo 18. veljače predstavit će se više od 200 dizajnera, a najočekivanija revija je ona Toma Forda koji će prvi puta predstaviti žensku kolekciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju