Nakon dekoltea najrazličitijih dubina i širina te haljina koje svojim prorezima na strateškim mjestima otkrivaju prekrasna tijela ljepotice se u posljednje vrijeme sve češće odlučuju na još jedan golišavi trend. Riječ je o komadima odjeće koji se hrabro nose bez grudnjaka i podsjećaju na lude sedamdesete kada je taj trend bio na vrhuncu

Kako trend nenošenja grudnjaka lako može prijeći granicu dobrog ukusa posebnu pažnju treba dati odabiru materijala

Uloga push up grudnjaka koji je za zadatak imao dekolte pokazati u najsavršenijem obliku postala je stvar prošlosti jer poznate dame sve češće biraju komade odjeće napravljene od materijala koji na decentan način ističu prirodno oblikovane grudi bez potpore omiljenog saveznika.

>>Otkrivamo tajne koje skrivaju ženske grudi

Poznate ljepotice najnoviji trend koji nas neodoljivo podsjeća na lude sedamdesete sve češće biraju u svojim jednostavnim dnevnim kombinacijama, ali i na crvenim tepisima.

>>Male grudi: Savršen ukras odvažnog proreza

Kako je ovim trendom lako prijeći granicu dobrog ukusa posebnu pažnju treba dati odabiru materijala haljina i komada odjeće pri čemu svakako treba izbjegavati prozirne i lagane tkanine ispod kojih grudi nikako neće izgledati lijepo.

>>3 modela grudnjaka koje mora imati svaka žena

Uspješne u isticanju prirodnih grudi oslobođenih grudnjaka pokazale su se ljepotice poput Anne Hathaway, Rihanne, Rosie Huntington-Whiteley i Halle Berry.

Ukoliko nas primjeri slavnih ljepotica ne ohrabruju dovoljno da se i sami odlučimo na ovakav iskorak možda će u tomu pomoći i najnovije istraživanje francuskog sveučilišta Besançon koje je otkrilo kako grudnjaci dugoročno gledajući imaju kontraefekt na grudi.

Naime grudnjaci podižu samo trenutno, no dugoročno spuštaju grudi i ni na koji način ne olakšavaju teret koji mora podnijeti kralježnica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju