Iako svi sanjaju o blistavoj, gustoj kosi kakvu imaju poznate ljepotice istina je kako niti one bez vrhunskih frizera ne bi izgledale tako savršeno. To je potvrdila Jennifer Lopez čije bujne kovrče nas uvijek ostave bez daha, a koje, nakon što se svjetla reflektora ugase, u potpunosti izgube sjaj

Lijepa, zdrava i gusta kosa san je svake žene i samo jedan pogled na holivudske dive izaziva zavist. No niti sve zvijezde se nisu rodile sa savršenom kosom već je za njihovu ljepotu zadužene čarobne ruke skupog frizerskog tima.

>> Što frizura otkriva o vama?

Jedna od ljepotica čija nas kosa svaki put iznova oduševi je i Jennifer Lopez. Iako atraktivna Latina ima gustu, kovrčavu kosu čini se kako su ekstenzije koje redovito koristi za javne nastupe i događanja uništile sjaj njezinih prirodnih, bujnih kovrči.

Kosa Jennifer Lopez bez čarobnih ekstenzija izgleda suho, razbarušeno i bez sjaja

>> J.Lo: Prirodne kovrče ili samo još jedan trik?

Jennifer je dan provela u društvu dečka Caspera Smarta, a za šetnju gradom je odabrala casual kombinaciju traperica i dugačke veste s krznenim ovratnikom.

Iako na lijepoj pjevačici sve izgleda odlično nismo mogli ne primijetiti kako J.Lo ima jako loš dan za frizuru. U prvom se planu tako našla njezina suha, razbarušena kosa, a  čarobnim kovrčama o kakvima sanjamo nije bilo niti traga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju