Zavodljiva, provokativna i seksi kratki je opis naslovnice talijanskog izdanja časopisa Vogue koji će obilježiti mjesec studeni, a ljepotica koja je dobila tu čast je zanosna plavuša Kate Upton

Naslovnice jednog od najpopularnijih časopisa na svijetu uvijek su bile originalne i drugačije, a samo se najzanimljivijim licima pružila prilika osvanuti na jednoj od njih. Riječ je naravno o  Vogueu koja nas uvijek iznova iznenadi originalnim idejama najpoznatijih fotografa.

>> Vogue: Razgolićeni modeli na vrućim naslovnicama

Zavodljiva, provokativna i seksi kratki je opis naslovnice talijanskog izdanja modne biblije koja će obilježiti mjesec studeni, a ljepotica koja je dobila tu čast je Kate Upton.

>> Koje je najmoćnije oružje Mile Kunis?

Fotografija atraktivne 20 godina stare plavuše zanosnih oblina, odjevene u tijesni korzet od lateksa dubokog razreza, ogrnute u crno krzno i okićene dijamantima djelo je poznatog fotografa Stevena Meisela koje nas neodoljivo podsjeća na osamdesete godine prošlog stoljeća.

Opravo u stil ovog, modno zanimljivog desetljeća koje su obilježili raskoš i kič uklopila se i bujna, valovita frizura lijepe manekenke, ali i snažan make up začinjen crvenim ružem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju