Zahvaljujući najnovijem izumu peglanje bora više nije nedostižan luksuz koji si mogu priuštiti bogate holivudske zvijezde. U prodaju je stigao najnoviji uređaj za kućnu upotrebu koji zamjenjuje skupe LED kozmetičke tretmane kojima se podvrgavaju Carla Bruni, Natalie Imbruglia i Sienna Miller

Želite li zadržati mladenački izgled, više ne morate sanjati o estetskim zahvatima koji zahtjevaju odlazak pod nož.

Razlog tome je izuzetan napredak tehnologije koja može gotovo u cijelosti zamijeniti operaciju.

No osim kozmetičkih salona koji nude skupe tretmane, od sada možete peglati bore i kod kuće.

Imate li bore zadnja stvar koju želite je da netko osvijetli i istakne vaše nepravilnosti. No najnoviji kućni uređaj za peglanje bora čini baš to.

Radi se o najnovijoj LED tehnologiji ili terapiji svjetlom koja služi prvenstveno za pomlađivanje kože i smanjivanje bora, a od sada je dostupan i kao mali uređaj za kućnu upotrebu pod nazivom Light sabre.

Ovaj kozmetički tretman je postao pravi hit u svijetu, a njemu se podvrgavaju i poznate ljepotice poput Carle Bruni, Natalie Imbruglie i Sienne Miller.

Light sabre je kanadski proizvod koji se sastoji od dva djela. Plava svjetlost ubija bakterije i rješava problem akni, dok crvena svjetlost prodire duboko u kožu i stimulira stvaranje kolagena što učvršćuje kožu i ravna bore.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju