Na prvoj dodjeli nagrada 'Elle Style Awards' jedna od uzvanica bila je lijepa Petra Dugandžić. Svojim stilom oživljava retro ženstvenost, stvarajući kombinacije u kojima ženski atributi s ukusom postaju najvažniji dio stajlinga. Tako je bila i na ovoj večeri u kojoj se nije bilo lako istaknuti među modnim znalcima, no Petra je 'konkurenciju' pomela crno-bijelom kombinacijom, i u rukavicama

Povodom desetog rođendana hrvatskog izdanja magazina Elle, po prvi put u Hrvatskoj su dodijeljene nagrade 'Elle Style Awards' najboljim domaćim dizajnerima, vizažistima i modnim fotografima.

>> Petra Dugandžić: Retro dama kojoj nema ravne

Među uzvanicima bile je i Petra Dugandžić, često isticana kao dama s istančanim ukusom okrenutom prvenstveno retro stilu diva iz 50-ih godina. Zbog njezine naglašene ženstvenosti, dizajner Ivica Skoko ju je izdvojio kao jednu od najbolje odjevnih žena na estradnom nebu.

>> Petra Dugandžić: Vatrene kovrče zapalile konzervativan stajling

Takav je kompliment opravdala i na ovom događaju za koju je izabrala kratku crnu haljinu sa čipkastim detaljem te bijeli kaput naglašenog krzennog ovratnika koji je poslužio kao idealna protuteža jednostavnoj i nježnoj haljini.

Duh prošlosti predočila je i punđa napravljena visoko na tjemenu te make up zahvaljujući kojem su oči dobile najviše pažnje, dok su usne istaknute pop-art ružičastom nijansom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju