Dok je sve u vezi Catherine Middleton u javnosti dozirano na kapaljku od strane kraljevskog protokola, njezina sestra Pippa i dalje je nepresušni izvor inspiracije. Posljednji pokušaj unovčavanja njezinog lika i djela, odnosno stražnjice, posebno su dizajnirane gaćice koje obećavaju upravo njezinu proslavljenu pozadinu

Od kraljevskog vjenčanja jedna od najpoznatijih djeveruša na svijetu dobila je vojsku obožavatelja čije su oči uglavnom bile uprte u njezinu stražnjicu.

Oduševljenje Pippinom okruglom i čvrstom pozadinom još uvijek ne jenjava tako da su se i proizvođači donjeg rublje uključili u oblikovanje nacionalnog ponosa.

Na britanskom tržištu odnedavno je tako u ponudi novi model gaćica 'Invisible Shaping Bum Boosters' čiji umeci omogućuju povećanje stražnjice za 5 centimetara te njezinu zaobljenost za 15 stupnjeva.

Zahvaljujući elastičnom materijalu s prednje strane djeluje kao steznik, dok neprimjetni šavovi omogućuju nošenje i ispod najužih haljina i suknji.

>> Zbogom tange, stigla opasna konkurencija

>>FOTO: Donje rublje koje će probuditi svakog muškarca

Cijena ovih čudotvornih gaćica koje su nestale s polica robnih kuća 'Debenhmas' iznosi 18.50 funti, odnosno oko 160 kuna, izvršavaju li zaista obećanje od kraljevskoj stražnjici otkrit će tek one koje će biti dovoljno hrabre priznati da je fantastična ili čudno ulegnuta guza rezultat Pippamanije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju