Posjetitelji muzeja 'Orsay' u Parizu jednog zimskog popodneva uz neke od najljepših djela Moneta, Van Gogha i Renoira imali su prilike vidjeti dvije plavuše i jednu brinetu koje su kao djevojčice u bijegu trčale muzejom u donjem rublju. Nije bila riječ o nekom umjetničkom projektu, već o neovlašteno snimanoj reklami za donje rublje

Jedna od čestih turističkih odredišta u gradu svjetlosti je muzej 'Orsay' čija arhitektura te slike impresionista kao i skulpture Augustea Rodina ostaju u lijepom sjećanju svakog tko u njega kroči, svojim je posjetiteljima nenamjerno omogućio i dodatnu atrakciju.

Tri manekenke nakon ulaska u jedno od muzejskih krila skinule su svoje ogrtače te u donjem rublju izrađenim od čipke i satena protrčale između umjetničkih djela te začuđenih okupljenih. Na štiklama i s osmijehom na usnama nastojale su što dulje izbjeći pogled i reakciju zaštitara.

Ovaj nedopušteni pothvat bila je reklama modne marke 'Etam' koja je pažnju na sličan način privukla i prilikom snimanja neautorizirane reklame na klizalištu Eiffelovog tornja te zračne luke Charles de Gaulle.

>> Još jedna reklama zabranjena zbog Photoshopa

>> Pogledajte lakove za nokte u najoriginalnijem izdanju ikada

Direktor muzeja Guy Cogeval zahtijevao je od 'Etama' da video ukloni s web stranice jer on daje potpuno krivu sliku o muzeju zbog čega odvjetnici već pripremaju tužbu protiv poznate marke donjeg rublja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju