Obline su ponovno u modi izjava je Carole White, jedne od najpoznatijih agentica uz koju su Linda Evangelista, Claudia Schiffer i Kate Moss postale slavne. Naime, iako su mršavice još uvijek tražene, manekenke s većim grudima imaju više honorare

Premršave manekenke nezdravog, anoreksičnog izgleda postale su predmet osude šire javnosti, a obline su nakon dugog vremena itekako cijenjena karakteristika modela.

S time se složila i Carole White, bivša agentica Linde Evangeliste, Christy Turlington, Claudije Schiffer i Kate Moss koja je svjedokinja velikih promjena trendova modnog svijeta u zadnjih dvadeset godina.

>> I najveći su pokleknuli: Obline stižu na modne piste!

>> Manekenki u Photoshopu dodali 12 kilograma

'Sve se promijenilo i mi sada tražimo modele s većim grudima što bi prije 10 godina bilo potpuno suprotno željama dizajnera koji su tražili vrlo mlade djevojke dječačkog izgleda.

S obzirom kako uz bujnije grudi najčešće idu i obline, puno razgovaramo s našim manekenkama te ih savjetujemo oko zdrave prehrane. Djevojke čak imaju i osobnog trenera koji se brine za njihovo tijelo, a nekada bi samo rekli: Prestanite jesti!', izjavila je agentica dodavši kako su mršavice još uvijek tražene, ali djevojke s naglašenijim poprsjem i košaricom D imaju više honorare.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju