Vjetar koji se zavukao pod suknju vojvotkinje Catherine izazvao je buru komentara, ali i stavio u prvi plan vitke noge britanske miljenice istaknute na vrlo ženstven način. Takav spoj zavodljivosti i suzdržanosti u istom danu tijekom obavljanja svojih kraljevskih dužnosti odabrala je i monegaška princeza Charlene. Dva prizora otkrila su stilske i fizičke sličnosti dviju kraljevni

Monegaška princeza Charlene i vojvotkinja Catherine, dvije su pripadnice kraljevskih obitelji u koje su oči javnosti najviše uprte i to ponajviše zbog istančanog modnog ukusa kojim od prvog dana pojavljivanja u javnosti ne prestaju biti zanimljive.

>>Charlene od Monaka: Najljepši spoj Grace Kelly i princeze Diane

Iako do sada u njihovom modnom izričaju nije bilo previše poveznica prizor dvaju stajlinga u kojima su pažnju privlačile noge istaknute na vrlo ženstven i istovremeno suzdržan način otrkrio je njihove očite sličnosti u stilskom i fizičkom izgledu.

>>Stajling star godinu i pol dana: Mudar potez vojvotkinje Catherine

Za proslavu Dana Državnosti princeza Charlene odabrala je šešir širokog oboda i dvobojni kaput pri čemu je stupanj ženstvenosti podigla na maksimum istaknuvši dugačke vretenaste noge suknjom do iznad koljena, prozirnim nijansiranim crnim najlonkama i klasičnim salonkama.

S identična tri detalja, ali u tamnoplavoj nijasni vojvotkinja je plijenila pažnju na ulicama Londona prilikom obavljanja svojih kraljevskih dužnosti. Dva prizora kraljevskih nogu istaknuta na identičan stilski način odala su i nevjerojatne fizičke karakteristike vretenastih dugačkih nogu dviju kraljevni.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju