Zdrava i lijepa kosa čini nas zadovoljnima, samouvjerenima i poželjnima. Kosa ne voli neadekvatni šampon, suviše vruć fen ili agresivne boje, a voli kada pijete puno vode te jedete žitarice i povrće. Voli i kada koristite dobru peglu kakvu vam daruje portal Zadovoljna.hr!

Kako bi svojoj kosi osigurali što bolji tretman što će vam ona znati vratiti lijepim i njegovanim izgledom uvijek ju perite u mlakoj vodi te šamponom koji odgovara vašem tipu kose, nabavite četku izrađenu od prirodnih materijala te kosu prije pranja dobro isčetkajte. Pripazite na količinu sredstva za pranje koje nanosite na kosu, malo je dovoljno!

>> Muškarcima je ipak duga kosa seksi

>> Zar stvarno ne možemo bez pegle za kosu?

Prilikom sušenja držite sušilo za kosu dvadesetak centimetara udaljeno od glave, a ukoliko imate vremena pustite ju da se prirodno osuši. Štite kosu od sunca i to ne samo ljeti i na plaži već i tijekom šetnje gradom u proljeće.

Kosi su potrebni cink, vitamin C, željezo i bjelnačevine, a to joj možete osigurati kroz pravilnu prehranu i vitaminske dodatke.

Zadovoljna.hr vam daruje peglu za brzo i jednostavno oblikovanje kose!

Pearl uređaj za ravnanje kose je posljednji u dugom nizu Remington® inovacija koji povezuje veliku prednost sloja s poboljšanom keramikom s pravim biserima za stvaranje sjajnih, glatkih frizura. Osim što omogućuju profesionalu izvedbu i prekrasnog je dizajna. Crna boja visokog sjaja s detaljima u luksuznoj bisernoj nijansi i u boji trešnjinog cvijeta čine kolekciju koja će dati dozu glamura svakom kutku za uređivanje kose.

Koju god frizuru ste naumili napraviti pripremite se za oblikovanje kose kao nikada do sada s Remington Pearl uređajem za ravnanje kose.

Zadovoljna.hr vam daruje peglu za brzo i jednostavno oblikovanje kose!

Remington Pearl uređaj za ravnanje kose dobila je Vesna Gega iz Vinkovaca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju