Na najglamuroznijoj Victoria's Secret reviji donjeg rublja, koja oduševljava sve obožavateljice grudnjaka, gaćica i seksi dodataka jedna od manekenki bila je i Candice Swanepoel. Dok je na pisti u ulozi zavodnice u dugačkoj bijeloj spavaćici pažnju privlačila zanosnim dekolteom, nakon showa u koktel bijeloj haljini s velikim prorezom, čaroban efekt je izostao

Moć koju ima jedan od najprodavanijih komada donjeg rublja, push-up grudnjak, najbolje je demonstrirala jedna od manekenki na pompoznoj reviji najprodavanije marke donjeg rublja Victoria's Secret.

>>Grudnjak koji povećava grudi za 200 posto

Candice Swanepoel
pistom je prošetala u bijelom donjem rublju, a na isklesanom tijelu posebnu pažnju je privlačio zanosan i bujan dekolte. Očaravajući efekt izostao je naime samo par sati nakon showa, bijela haljina s velikim prorezom odabrana za ružičasti tepih otkrila je pak prirodne male grudi manekenke.

Nevjerojatna razlika u dva izdanja istog dekoltea samo nas je još jednom podsjetila na moć koju ima vrhunski dizajniran grudnjak s čarobnim efektom za kojim su u potrazi brojne dame.

Prošetali smo trgovinama i odabrali modele grudnjaka s push-up efektom:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju