Princeza među (ne)bojama, besprijekorna bijela ovu sezonu predvodi trend jednostavnosti i suzdržane elegancije, pa ne žudi da njezina preslika na svaki komad iz ormara. Osim za večernje svečane prigode, bijela boja savršena je za dnevna izdanja. Kako odlično može izgledati i u poluposlovnoj varijanti pokazala je poznata oscarovka Reese Witherspoon

Akromatska boja koja u sebi sadrži elemente elegancije, glamura i simbolične čistoće, bijela boja apsolutna je vladarica ove sezone. Dizajneri su je uvrstili u svaki modni detalj, a zvijezde objeručke prihvatile.

Bijela boja savršen je odabir za ležerna poslovna izdanja

>>Bijela boja: Vladarica proljetne mode

Kako bijelu boju ukomponirati u dnevni poluposlovni stil pokazala je poznata oscarovka Reese Witherspoon, koja je neodoljivu ljetnu kombinaciju odabrala za poslovni sastanak, a koja se pokazala idealnom i za opuštanje u malom šopingu.

>>Reese Witherspoon: Vječna crna pripitomljena u 5 poteza

Bijeli sako i pamučni top Reese je kombinirala uz kratku suknju s narančastim printom te bež sandale optimalne potpetice. Naklonost boji sezone glumica je odala i odabirom bijele kožnate torbe nonšalantno prebačene preko ruke.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju