Kako bi i svojom pojavom dala na važnosti izbora kao jednog od imena na listi 100 najutjecajnijih osoba na koju ju je uvrstio magazin 'Time', Rihanna je modnim izborom željela naglasiti svečanost trenutka. Pri tome se nije htjela odreći niti svog medijskog imidža djevojke spremne koketirati i sa 'zločestim' imidžem. Ovoga puta se izreka da se suprotnosti privlače na žalost nije pokazala modno istinitom

Među 100 najutjecajnijih osoba 2012. magazin 'Time' je između brojnih političara, znanstvenika i showbizzera izdvojio i mladu zvijezdu Rihannu. Osim njezine planetarne popularnosti kao dodatni razlog za ovakvu čast ističe se i njezina uloga ambasadorice za mlade i kulturu svoje rodne zemlje Barbados.

>> Rihanna: Provokatorica koja radi samo ono što želi

Ne bi li i stilski podržala takvu svečanu titulu pjevačica je odabrala vrlo upečatljivu Marchessinu toaletu čiji je dramatičan kroj dodatno istakla i kričavo ružičasta boja.

>> Rihanna: Elegancija nije dugo trajala

Srcoliki dekolte sa 'šiljcima' postignutim faldama jedini je element koji bi se mogao uklopiti u Rihannin uobičajen stil, za razliku od kroja balske haljine u glasno vrištećoj ružičastoj nijansi.

Kombinacija slatke i opake djevojke vidljiva je i na njezinoj frizuri koja otkriva djelomično izbrijanu glavu u nespretnoj proturavnoteži s glam uvojcima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju