Victoria Beckham uspješno žonglira između karijere i majčinstva. Iako joj je njezina kćerkica Harper Seven u prvom planu i svaki slobodan trenutak poklanja upravo njoj, Victoria ponovno kreće u modne pohode te planira napraviti liniju odjeće za klince


Osim što je u samo tri godine uspjela stvoriti cijelo modno carstvo, pokoriti najveće modne prijestolnice te svoje ime  pretvoriti u vrhunski brand za koji postoji i lista čekanja Victoria Beckham je pronašla vremena i za majčinstvo i to po četvrti put.

No uloga majke s punim radnim vremenom nije ju spriječila da nastavi sa svojim poslovnim planovima. Inspirirana svojom jedinom kćerkicom Harper Seven, Victoria je odlučila lansirati liniju odjeće za najmlađe.

Iako ova informacija još uvijek nije službeno potvrđena, kako doznajemo, bivša spajsica u dogovoru sa suprugom Davidom Beckhamom već je započela s izradom skica odjeće za djevojčice i dječake.

>> New York u znaku Victorije Beckham: Luksuz stvoren za moderne princeze

>> Može li Victoria Beckham prodati sama sebe?

Linija odjeće biti će refleksija njezinog privatnog i obiteljskog života koji je uz toliko djece vrlo dinamičan i nimalo dosadan.

Kolekcija će odisati praktičnošću, ali, što je jednako važno, biti će vrlo zanimljiva i zabavna. S obzirom da je sama Victoria najbolja promotorica svoje odjeće vjerujemo kako će Harper Seven prva predstaviti trendi robicu s maminim potpisom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju