Boja crnog vina ovosezonski je hit, a proteže kroz čitavu paletu nijansi koje pristaju svim tipovima žena. Iako je puno dominantnija od crvene ova snažna i vrlo zavodljiva boja zahtijeva jednaku pažnju. Odabrali smo tri najupečatljivije nijanse, kao stvorene za jesenske dane i doznali na što sve trebamo obratiti pažnju kod odabira ruža

 Snažne, tople nijanse ruževa koje se protežu od zagasite trule višnje preko sočnih tonova crnog vina okupirale su modne piste na kojima su predstavljeni trendovi za jesen.

Ruževi koji se protežu od nijansi trule višnje do boje crnog vina zahtijevaju prije svega dobru podlogu

Upravo ovu toplu, zavodljivu boju odabrale su i holivudske ljepotice poput Sofije Vergare, Camille Belle i Kate Bosworth. Svoje su glamurozne haljine ljepotice još više šik učinile sočnim i bogato pigmentiranim ruževima.

Vizažistica Natalija Primorac Udovičić ovu boju smatra odvažnom i moćnom, ali upozorava kako i najmanja pogreška u trenu može pokvariti cjelokupan dojam.

>> 5 nijansi ruževa dostojnih holivudskih usana

'Ruževi koji se protežu od nijansi trule višnje pa sve do boje crnog vina zahtijevaju prije svega dobru podlogu kako se ne bi razlijevali te kakao bi zadržali pravilnu formu koja prati oblik usana.

>> 8 trikova za neodoljive usne

Ovakve snažne nijanse ne smiju biti presjajne, a koju boju odabrati ovisi i o tipu žena', objašnjava Natalija te dodaje kako ove nijanse najbolje pristaju brinetama, dok bi plavuše trebale birati toplije, crvenkaste tonove.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju