Zaposlena Sarah Jessica Parker nastavlja promovirati svoj novi film 'I Don't Know How She Does It' sudjelovanjem u TV showu Davida Lettermana. Za TV kamere odjenula je jednostavnu odjevnu kombinaciju vrištećih boja, a da joj povratak kući bude još udobniji skliznula je u udobne samt hlače te čizme spremne za njujorški kišni asfalt

Za razliku od mnogih kolegica koje su zbog preuskih, prekratkih ili previše otvorenih haljina otkrile više nego što su namjeravale ili se u nastojanju izbjegavanja slične situacije neudobno meškoljile u TV fotelji, Sarah Jessica Parker je uskočila u hlače u stilu 70-ih i lepršavu košulju zatvorenog dekoltea.

Žarke boje preplavile su mnoge kolekcije za jesen/zimu 2011. suprodstvljajući tako modu zagasitom godišnjem dobu.

A ako bi razvedrila jesen u New Yorku Sarah Jessica je za gostovanje u emisiji odjenula žarko ružičaste hlače visokog struka te crvenu lepršavu bluzu s potpisom Prabala Gurunga.

>> Sarah Jessica Parker: Lavlje šape na nogama za 26 tisuća kuna

>> Sarah Jessica pokazala prirodne grudi i mišiće

No, kako bi povratak kući bio što lakši i udobniji, glumica je odmah nakon snimanja skinula bijele štikle, uskočila u samt hlače i ogrnula crnu praktičnu jaknu pokazujući tada svoje jednostavnu i praktičnu ženu željnu da taksijem što prije pridruži svojoj obitelji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju