Senzualni pogled i tijelo holivudske dive samo su dva od bezbroj razloga zbog kojih modni dvojac Dolce&Gabbana odabrao glumicu Scarlett Johansson za zaštitno lice još jednog proizvoda sa svojim potpisom. Ovaj put je riječ o novoj maskari

Zaštitno lice beauty kolekcije Dolce&Gabbana glumica Scarlett Johansson ponosi se pravim ženskim oblinama koje nerijetko nestaju na reklamama, za što je naravno zaslužan Photoshop. No bez tog, danas najpopularnijeg eliksira mladosti ne može proći gotovo ništa, pa tako ni reklama za novu maskaru iz beauty linije Dolce&Gabbana.

>> Photoshop skinuo kilograme Scarlett Johansson

>> Scarlett Johansson - ljepotica s mrljama znoja

Lijepa Scarlet omiljeni predmet iz ženske kozmetičke torbice reklamira odjevena u body od crne čipke u zavodljivoj pozi. Iako provokativna i senzualna poza ostavlja malo mjesta maskari koja je glavna zvijezda ove reklame tim stručnjaka je napravio odličan posao te glumici nanio minimalistički make up koji je dopustio trepavicama da se istaknu.

Nova maskara Secret Eyes Mascara naglašava oči i čini trepavice dužima, a pogled mlađim i senzualnijim. Maskara je dostupna u crnoj i smeđoj boji, a ima i posebnu četkicu koja olakšava nanošenje.

'Jutro započinjem s tek jednim slojem maskare, no kako se dan bliži kraju želim prodorniji pogled, a ova mi mascara to omogućava jer se odlično nanosi u slojevima', rekla je D&G muza Scarlett Johansson.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju