Recite zbogom ružnim steznicima i bapskim gaćama za oblikovanje tijela jer na njihovo mjesto dolazi elegantno donje rublje koje skriva nedostatke i ističe seksepil

Donje rublje za oblikovanje tijela popularnije je no ikad. Iako je takvo rublje vrlo učinkovito u prikrivanju malih ženskih nedostataka jedina mu je mana ta što ne izgleda baš privlačno te ga žene dobro skrivaju od muškog spola i čuvaju kao svoju malu tajnu.

No zahvaljujući brandu Marks & Spencer duboke gaće su postale daleka prošlost, a na njihovo mjesto je došlo elegantno donje rublje u kojem vam se neće biti problem skinuti pred partnerom.Nova kolekcija donjeg rublja koje oblikuje ženske obline puno je funkcionalnija, materijali su tanji i elegantniji, a krojevi nevjerojatno ženstveni.

>> Pažljivo sa steznikom nakon poroda

>> Pogledajte tajno snimanu reklamu za donje rublje

Tako uz pomoć svilenog steznika u obliku mini haljine sa ili bez košarica vaša figura će se stopiti s haljinom koju nosite, a za romantične trenutke sigurni smo kako će i vaš partner biti zadovoljan prizorom.

Sličan efekt ima i body koji podiže stražnjicu i ističe struk, a zahvaljujući kombinaciji glatkog i mrežastog materijala djeluje kao vrlo elegantno donje rublje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju