Severinine haljine su ovog ljeta uistinu došle do izražaja. Na koncertima, festivalima i na crvenim tepisima Sevka je blistala, a teško je izdvojiti koje joj ljetno izdanje najbolje pristaje. Njoj se izgleda najviše svidjela kratka ružičasta haljina koju je odjenula dva puta

Lijepa Severina odlično izgleda u gotovo svemu što odjene, a ovog smo je ljeta imali prilike vidjeti u seki izdanjima na koncertima koje je održala duž obale te u glamuroznim izdanjima na filmskom festivalu u Sarajevu, Dubrovniku te u Starigrad Pakelnici gdje je došla pogledati film 'Kad se pretvorim u Severinu' redatelja Darka Drinovca.

>> Severina u seksi ljetnim izdanjima

>> VIDEO: Severina izazovnija no ikada!

>> Severina u mini haljini i - 'ručnik' turbanu

Od svih outfita Severini se najviše svidjela kratka ružičasta haljina bez naramenica u kojoj se prvi puta pokazala publici na 50. jubilarnom festivalu zabavne glazbe u Splitu.

Tu istu haljinu je odjenula i na koncertu održanom na banjalučkoj Akvani gdje je pjevala uz Gorana Bregovića i trubača Bobana Markovića.

'Ni jedan od ljudi koje sam voljela nije me razočarao', rekla je Severina u razgovoru za emisiju 'Made IN Banja Luka', no pritom je mislila na muškarce koji su pisali njezine pjesme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju