U Zagrebu je otvorena nova oaza visoke mode – Tereza multibrand store. Najnoviju kolekciju među prvima razgledala je Severina, ujedno i zaštitno lice trgovine. Kako bi modne komade vrhunskih brendova mogla nesputano razgledavati, odjenula je kombinezon, udoban i šik odjevni komad kojeg vole mnoge trendseterice

Nakon što je za nedavno modno druženje povodom predstavlajnja kolekcije torbica manekenke Kristine Bradač odabrala retro-casual kombinaciju, za otvaranje trgovine 'Teresa multibrend store' Severina je odjenula šik kombinezon u toploj jesenskoj boji karamele, kroja' zahvalnog' za svaku tjelesnu figuru.

Štikle i frizura su bile čista klasika, ali je zato narukvica hrvatskog brenda 'LI-DA jewlery' oplemenila stajling svjetlucvom razigranošću.

>>Carmen Electra: Šik kombinezon za isklesanu siluetu

Svjetski poznate modne marke iz bogate 'Tereza multibrand store' pjevačica je pogledala na novoj atraktivnoj lokaciju u samom centru grada u Importanne Galleriji.

Uz atraktivnu odjeću 'Tereza bultibrand store' nudi obuću, torbe, modne dodatke i sve one male, ali važne stvari nužne za savršen izgled suvremene žene.

Prostor je uređen po principu 'shop in shop concept' unutar kojeg svaka od svjetski poznatih modnih marki–unutar zajedničkog prostora jasno ističu svoj 'modni identitet', a koji se zajednički savršeno uklapaju stvarajući neodoljiv ambijent visoke mode.

Zaljubljenici modnih dodataka također će doći na svoje jer na raspolaganju je vlastiti dizajnirani nakit ‘Tereza by MAR i originalan nakit LI – DA jewelry.

Tereza multibrand store uskoro će u svojoj ponudi imati kreacije nalukusuznijih brendova kao što su Tom Ford, Celine, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Saint Laurent Paris.

A koje su se druge ljepotice odlučile za kombinezon pogledajte u našoj fotogaleriji:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju