Godinu dana kolumbijska pjevačica Shakira odmarala je od koncertnih nastupa posvetivši se novoj ulozi mame, koja ju je, kako je nedavno izjavila, posebno inspirirala za kreativni rad na novom albumu. Deseti studijski uradak sadrži 12 pjesama, a njegovu promociju Shakira je nakon Barcelone nastavila u Kaliforniji


Za promociju novog albuma, nakon jednogodišnje stanke Shakira je simbolično odabrala Barcelonu, rodni grad svog partnera Gerarda Piquea, u čijem je društvu predstavila novi uradak.

Samo četiri dana poslije promo turneje Shakira se pojavila u Kaliforniji u puno skromnijem, ali jednako zanimljivom izdanju.

>>5 modnih trikova koji izdužuju figuru dama sitnije građe

Srebrni top ukrašen nanizanim perlicama atraktivna Kolumbijka je iskombinirala uz crne skinny traperice i popularne čizmice, vjerne saveznice ljepotica sitnije građe.

Naime, vrckava plavuša svojih je 156 centimetara visine spretno izdužila platformama - provjerenim modelom gležnjači visokog gazišta i opasno vrtoglave potpetice.

U duetu s uskim trapericama kožnate gležnjače naglasile su plesačke noge lijepe Shakire i običan modni odabir u trenu učinile puno zanimljivijim.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju