Tijelo pješčanog sata s naglašenim oblinama Sofia Vergara spretno ističe zahvalnim krojevima koje nikada ne graniče s neukusom. Svoju raskoš upakiranu u ženstvenu tirkiznu haljinu ova neodoljiva Kolumbijka istaknula je na snimanju filma 'Chef' u kojemu je dobila priliku potvrditi svoj talent uz najjača holivudska imena

Iako je  Sofia Vergara svoj status vrsne glumice potvrdila ulogom u seriji 'Modern Familiy' pravu priliku da zavlada velikim platnom dobila je u najnovijem filmu 'Chef' gdje će se naći uz bok jakih holivudskih glumaca Dustina HoffmanaScarlett Johansson i Roberta Downey Jr.

Atraktivna Kolumbijka bira haljine koje njezine grudi drže istaknute diskretnim krojevima

>>Riskantne haljine koje ne trpe velike grudi

A scene na snimanja filma potvrdile su sasvim jasno kako ovom ulogom atraktivna Kolumbijka čiju siluetu krase bujne grudi neće razotkriti draži na velikom platnu. Odabir kostima naime identičan je krojevima haljina koje glumica nosi privatno.

Njezine bujne grudi uvijke su istaknute tek diskretnim dekolteom na haljinama rastezljivog materijala i kroja koji ističe struk i bokove, a raskoš ne dovodi u pitanje neukusa .


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju